Specifika funktioner så som foto, ljud, klipp etc.


LJUD

Ljudteknik kandidatnivå

Luleå

Utbildningen ger dig breda kunskaper och grunder i vetenskapligt och konstnärligt arbete. Fördjupningskurser och praktik utvecklar dina kunskaper i en professionell riktning. Utbildningen samarbetar med ljudbranschen där den har högt anseende inom bland annat musik, radio, tv, teater, film och spel.

 

Ljud- och musikproducent 

Jönköping

Utbildningen vänder sig till dig som vill få en karriär i musikbranschen och få en utvecklande roll inom populärmusik, film och dataspels ljudutveckling, till exempel som musikproducent, musikentreprenör eller musikmakare inom spel och filmbranschen.

 

Filmljuddesign - master

Stockholm

Masterprogrammet i film och media med inriktning filmljuddesign vänder sig till dig som vill specialisera dig och fördjupa din kunskap inom filmljuddesign. Utbildningen är forskningsförberedande och består av två års heltidsstudier på avancerad nivå.

 

FOTO

Filmfoto master

Stockholm

Masterprogrammet i film och media med inriktning filmfoto vänder sig till dig som vill specialisera dig och fördjupa din kunskap inom filmfoto. Utbildningen är forskningsförberedande och består av två års heltidsstudier på avancerad nivå.

 

KLIPP

Filmklippning master

Stockholm

Masterprogrammet i film och media med inriktning filmklippning vänder sig till dig som vill specialisera dig och fördjupa din kunskap inom filmklippning. Utbildningen är forskningsförberedande och består av två års heltidsstudier på avancerad nivå.

 

VFX

VFX-artist

Stockholm

 

 

Copyright 2024 Film Väst | All Rights Reserved